AGFFAN.dk kunne i nat berette, at Atle Roar Håland er udset til at afløse Dan Thomassen i AGF-forsvaret. Brian Steen Nielsen har erkendt at man er i dialog med forsvarsspilleren, der er udset til at blive ny styrmand i forsvaret. Hovedpersonen selv vil ikke specfikt kommentere på AGF-historien, men erkender at der er noget under opsejling:

– Jeg kan ikke kommentere på det foreløbigt. Der kan måske ske nogle ting, men hvilket hold det bliver og hvad der konkret sker er usikkert. Jeg har et halvt år tilbage af min kontrakt, så jeg kan enten blive her eller finder noget andet. Jeg har ikke bestemt mig endnu, fortæller Atle Roar Håland til Kanalsport.dk.

Nordmanden desuden bekræfter at der har været kontakt fra danske klubber.

Foto: Allan Baden // Fodboldfoto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here