AGF var ifølge flere medier blandt en af de sidste klubber, som den norske angriber Thorstein Helstad ville vælge imellem. Aarhusianerne var dog ikke attraktivt nok for Helstad, der i dag har sat sin signatur på en toårig kontrakt med franske Monaco.

Den 34-årige målsluger blev for en måned siden kædet sammen med AGF og OB. Dog meldte fynboerne sig efter sigende hurtigt ud af kampen om Helstad mens AGF stadig var interesseret. Valget faldt dog på Monaco, der netop er rykket ned i den franske 1. division.

Foto: fotball.bt.no

2 KOMMENTARER

  1. Hellere nogle erfarne spillere der kan spille bold end nogle umodne spillere der hellere vil føre sig frem.
    At Monaco er interesseret i ham, vidner om at det ikke er nogen dårlig spiller vi har været ude efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here