AGFFAN.dk kårer i samarbejde med AGF Fanklub Aarhus “Årets AGF-spiller 2010/2011″. Indtil nu har man kunne indstille spillere til prisen, og nu er de seks nominerede fundet. I går blev Kasper Povlsen præsenteret, mens du resten af ugen kan se hvem de nominerede er her på AGFFAN.dk.

“I min verden skal alle mand tage turen med ned i 1. division. Det skylder vi hinanden og klubben”.

Med overstående citat vandt Mark Howard de fleste AGF-fans’ hjerter og gjorde sig selv til et symbol for den udfordring man stod over for. Flere af spillerne var efter nedrykningen kritiske overfor at skulle spille 1. division, mens den engelske forsvarsspiller straks vedkendte sig sit ansvar og ville betale tilbage.

Howard indfriede i samarbejde med holdkammeraterne forventningerne om en hurtig oprykning, og han blev i den netop overstående sæson en endnu vigtigere del af AGF-holdet end tidligere, hvor han har spillet med stor autoritet og sikkerhed.

Englænderen har været den faste spiler i midterforsvaret, hvor han fra tid til anden har måtte skifte makker. Han har spillet med en større overbevisning i nærkampene end tidligere, og har gang på gang sat sig igennem med sin enorme vindermentalitet.

En typisk AGF-spiller der ikke er bange for at få hverken blod eller græs på benene, og det er også grunden til at han er nomineret til “Årets AGF-spiller 2010/2011”.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here