AGF’s nye målmand Emil Ousager havde i dag sin første arbejdsdag i klubben. Ousager var på træningsbanen sammen med Steffen Rasmussen og målmandstræner Maciej Wasyniuk. Emil Ousager havde en god dag på Fredensvang.

– Det var en fornøjelse. Det er altid godt at starte op igen efter en sommerpause eller en vinterpause for den sags skyld. Men det var en ekstra stor oplevelse at starte i AGF. Jeg synes, jeg på anlægget fornemmede den ånd, der præger klubben, siger Ousager til agffodbold.dk.

– De folk, jeg mødte, var meget positive, og mange kom hen til mig for at hilse på. Der betyder meget for mig. Det virker, som om alle omkring holdet og klubben er meget engagerede. Og så var det en fornøjelse at se, hvordan banerne stod knivskarpt. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, siger Ousager.

Målmandstræner Maciej Wasyniuk er også glad for sin nye keeper.

– Han er først og fremmest en god målmand. Han har en fin størrelse, han er reaktionsstærk og god med fødderne. Samtidig er han ung, meget motiveret og ambitiøs. Han vil være med til at sikre en god kvalitet i træningen. Med ham og Steffen Rasmussen har vi to meget kompetente målmænd, og det giver en vis sikkerhed, siger målmandstræneren.

Foto: AGFfodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here