Det er efterhånden blot et spørgsmål om tid før Atle Roar Håland præsenteres som ny AGF-spiller, og cheftræner Peter Sørensen ville heller ikke afvise at OB-spilleren kunne blive Dan Thomassens afløser i det centrale forsvar.

Han bekræftede at løsningen meget vel kunne blive den 33-årige nordmand, og roste i store vendinger den store centerforsvar:

– Det kunne godt være ham. Han vil være en spiller som kan forstærke os i opspilsfasen, en rutineret spiller der vil gøre sine egne ting godt, en spiller der vil være i stand til at sætte forsvaret op på den rigtige måde og som vil sørge for at afstanden mellem kæderne er rigtig, fortæller Peter Sørensen til kanalsport.dk.

Dan Thomassen blev i går fritstillet af AGF, og efterlader et hul i bagerste geled.

3 KOMMENTARER

  1. han er jo også lidt oppe i alderen

    Man ved jo ikke hvornår han har planer om at stoppe og hvis han gør det snart, ja så er det jo på en måde spildt af penge

    men lad os nu se

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here