AGF er ude efter tre spillere – formentlig en forstærkning til hver kæde. Det afslører AGF’s cheftræner Peter Sørensen i dag. Cheftræneren afslører ligeledes, at man er tæt på den ene forstærkning. Han beskriver spilleren som rutineret og kan noget på egen hånd.

– Vi får meget snart en spiller, der er rutineret og som kan lave noget på egen hånd. Og det er vort helt klare mål med alle tre nye, at det skal være spillere, som kan vinde kampe for os. Derfor handler det også om tålmodighed – at vente på de rigtige. Og skulle vi komme længere frem i transfervinduet ednd sæsonstarten er det til at leve med, fordi jeg allerede har en trup, som jeg har meget stor tillid til, siger Peter Sørensen til ekstrabladet.dk.

De hotteste navne på rygtebørsen er i øjeblikket Atle Roar Håland, Mikkel Beckmann og Tommy Bechmann.

Foto: AGFfodbold.dk

3 KOMMENTARER

  1. Duncan er oprindeligt GFer, desuden er vi ikke i en situation hvor har råd til at skele alt for meget til hvor spillere spillede for år tilbage =)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here