AGFs midtbanetalent Emil Scheel blev rykket op i klubbens A-trup i vinters. Midtbanespilleren har gjort det så godt, at han nu bliver belønnet med en ny 1-årig kontraktforlængelse. Den forhenværende Lyngby-spiller vil dermed også i den kommende sæson husere på Fredensvang.

Emil Scheel selv er glad for forlængelsen, som han håber på kan blive yderligere forlænget, når den nyligt underskrevne kontrakt udløber efter næste sæson:

– I første omgang lavede klubben en kontrakt på et halvt år. Nu hedder kontraktlængden et år. Hvis jeg gør det godt, kan det måske blive til en to-årig næste gang. Jeg er bare glad for, at de har valgt at beholde mig, mens de har sagt farvel til andre, siger Emil Scheel ifølge Århus Stiftstidende og fortsætter

– Jeg havde som delmål at få debut for AGF, og det har jeg opnået her i foråret. Nu går jeg efter at få min Superligadebut, og så må vi tage den derfra. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at forbedre mig, siger Scheel.

Cheftræneren er også positiv omkring forlængelsen af Scheel, som indtil nu har spillet fire kampe for AGF’s førstehold.

– Emil har gjort det godt i sin tid i AGF. Han befinder sig omkring top 14-15 i truppen og banker, ligesom mange andre, på til kamptruppen. Han er en sulten ung spiller, der arbejder hårdt på at forbedre sig. Det har han gjort i det seneste halve år, og det håber vi, at han kan blive ved med, forklarer cheftræner Peter Sørensen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here