Jens Gjesing er i fuld gang med genoptræningen efter en alvorlig knæskade, som han pådrog sig i oktober måned sidste år. Desværre går genoptræningen ikke som håbet, hvilket ligger pres på allroundspilleren, hvis kontrakt udløber til nytår.

AGF’s spillere startede træningen forud for den kommende Superligasæson i går, men Gjesing kunne altså ikke, som de andre, deltage i de fysiske tests. Det er noget, der frustrerer den alsidige spiller.

– Det er utrolig frustrerende at vente. Også fordi jeg føler, at jeg kan en masse med benet. Jeg kan sparke og tackle, og det hæver ikke. Men der er lidt irritation omkring knæskallen, så vi tager ingen chance, siger Gjesing til Aarhus Stiftstidende.

Kontrakten med AGF udløber til nytår, hvilket ligger et yderligere pres på Gjesing. Problemerne med knæet samt den hårde konkurrence om pladserne betyder, at det kan blive svært at spille sig til en kontraktforlængelse.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here