AGF startede første træningspas med en konditionstest på Active Institute. Alle spillere skulle en tur på løbebåndet imens deres puls og iltoptagelse blev målt. AGF’s fysiske træner Frank Henriksen er imponeret over spillernes resultater, der viser en markant forbedring end slutningen af januarmåned, hvor man havde samme test.

– En del af spillerne har forbedret sig, og det samlede gennemsnit er højere, end da vi senest havde disse test i slutningen af januar, hvor truppen dengang havde været i gang i tre uger. Det er faktisk lidt overraskende, at forbedringerne er så markante, men det viser, at spillerne har passet godt på sig selv i sommerferien og brugt pausen til at bygge den fysiske form op, siger Frank Henriksen til AGFfodbold.dk og fortsætter.

– Spillernes grundform er allerede nu på plads, og det betyder, at en stor del af træningen kan fokusere på den taktiske og tekniske del af spillet. Det er unægtelig en stor fordel, når der kun er lidt mere end tre uger til den første kamp i Superligaen, siger Frank Henriksen.

AGF spiller første kamp i den kommende Superliga-sæson mandag den 18. juli mod Lyngby på hjemmebane.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here