Folkene bag det nye initiativ på fanscenen, Samlet For Aarhus, har planlagt projektets første arrangement. Det drejer sig om en bustur til udekampen i Aalborg i 2. runde af den nye sæson i Superligaen.

I invitationen til turen på projektets fanforum står der bl.a. følgende:

Første udebanekamp står for døren, og der står SUPERLIGA på dagsordenen, og hvilken kamp kunne være bedre at starte ud med end AaB ude? Vi, i Samlet For Aarhus, vil derfor for første gang arrangere en bus tur! Der er afgangstidspunkt kl. 10.30 fra Superbest Langenæs (tæt ved Harald Jensens plads). Der er som tidspunktet antyder indlagt barbesøg i Aalborg med en masse andre AGF’ere. Der er lagt op til en fed og festlig dag med fuld knald på for GF!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here