Rygterne florer som altid op til sæsonstart, og flere forskellige spillere nævnes jævnligt på vej til AGF. Det skyldes ikke mindst, at cheftræner Peter Sørensen flere gange har nævnt, at han og Brian Steen Nielsen spejder efter helt op til tre nye forstærkninger. Uden nye spillere får AGF’erne simpelthen svært ved at håndtere skader og karantæner, hvis ikke niveauet skal sænkes.

– Truppen nu vil være god nok til, at vi kan spille med på ordentlig vis i Superligaen. Vi kan sagtens stille et godt hold her og nu, men for at gennemføre sæsonen uden at vi er alt for sårbare over for skader og karantæner, så er vi nødt til at have to spillere mere. Gerne så hurtigt som muligt, siger Peter Sørensen til spn.dk.

Spillere som Aron Jóhannsson, Sanel Kapidzic og Mikkel Kirkeskov har uden de store problemer fået masser af spilletid i 1. division, men som garderinger i Superligaen tror cheftræneren ikke på dem.

– Vi har tidligere kunnet tåle at have spillere uden ligaklasse med på holdet og så alligevel vinde. Det går nok ikke i Superligaen. Hvis de bedste ikke er med på grund af skader og karantæner, så kan vi komme til at kæmpe for at blive til sidste spillerunde. I fællesskab har vi vurderet, hvilke muligheder, der er. Vi kan sagtens få en god sæson med de spillere, vi har. Der er meget at bygge videre på, og der er mange, der har et højt niveau, beroliger cheftræner Sørensen og fortsætter:

– Nu er det en væsentlig billigere trup, da de højest honorerede ikke er her længere, og antallet er reduceret markant. Nu har vi nået smertegrænsen, vi er rykket op i ligaen, og så er det ikke usædvanligt, at man forstærker sig. Og det mener jeg også, vi bør gøre.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here