Hjalte Nørregaard blev i januar hentet ind som en klar forstærkning med henblik på oprykning og senere etablering i Superligaen. Den første del gik hurtigt i vasken, da Hjalte kort efter kontraktunderskrivningen skadede sin akillessene. Siden da har den forhenværende FCK-anfører ikke spillet en eneste kamp for århusianerne. Det vides endnu ikke, hvornår Hjalte Nørregaard er klar til at tørne ud for AGF.

Hovedpersonen siger selv til Ekstra Bladet, at han ikke vil sætte en dato på et comeback. Han understreger at skuffelsen vil blive for stor i så fald at den pågældende comeback-dato ikke kommer til at passe.

AGF ønsker ikke at presse den rutinerede midtbanespiller.

– Lige nu handler det om tålmodighed. Der er lagt en plan for hans genoptræning – og den følger vi til punkt og prikke. Om det så kommer til at gå lidt hurtigere eller lidt langsommere end forudset, må vi vente at se, konstaterer cheftrænertræner Peter Sørensen til Ekstra Bladet.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here