Torsdag formiddag trænede AGF-spillerne for første gang efter sommerferien på græs. Humøret og intensiteten var høj efter tre ugers pause, og gensynets glæde var stor blandt spillerne, herunder også engelske Mark Howard, der gjorde sig flere sjove iagttagelser til torsdagens træning.

– Ferien var hurtigt overstået, men det er altid rart at komme tilbage og møde gutterne igen. Græsset er virkelig lækkert, alle har fået nye støvler, som de lige skal vise frem, og flere har også fået en fin kulør efter deres ferie i udlandet, så alt er godt, griner Mark Howard og fortsætter:

– Der er altid en dejlig energisk følelse de første par dage efter ferien, og samtidig virker vi klar til de udfordringer, som vi står over for. Alle kommer med en rigtig god grundkondi, så det er fantastisk.

Howard selv var ikke sammen med resten af truppen til torsdagens træning, da han med fysioterapeut Jens Bo Vestergaard plejede en skade i baglåret. En skade han pådrog sig i sæsonens sidste kamp mod HB Køge, hvilket han har måtte tage hensyn til i løbet af sin sommerferie.

– Jeg har taget det roligt i ferien for ikke at forværre noget. Og nu var planen så, at jeg skulle være sammen med fysioterapeuterne i de første par dage, og så se hvordan det går. Det er godt nok lidt ømt og lidt træt nu, men jeg regner med at træne med resten af truppen allerede i starten af næste uge, fortæller Mark Howard til AGFFAN.dk.

Med oprykning til Superligaen venter der nogle helt anderledes forhold, end de AGF-spillerne har været vant til det seneste års tid. Hvilket Mark Howard mildest talt glæder sig til.

– Jeg ser meget frem til den nye sæson. Sidste år var slet ikke sjovt, men vi gjorde et godt stykke arbejde og sikrede hurtigt oprykningen. Det har været dejligt henover ferien at se frem til at skulle spille Superligaen, i stedet for at vi skal tilbage til alle de ekstremt dårlige forhold i 1. division. Så man glæder sig noget mere nu, hvor vi skal ud at spille på større stadions og spille større kampe mod bedre modstandere, siger den engelske fighter til AGFFAN.dk.

Mark Howard, der kun missede to kampe i sidste sæson, står alt i alt noteret for 45 af slagsen i den hvide trøje.

4 KOMMENTARER

  1. Han er klart min ynglingsspiller i den nuværende trup. Han er en fighter af dimensioner, og der er ikke så mange problemer med ham!

    • Howard er ikke mand, Howard er noget der bedst kan beskrives som Hulk. Han er klog, men bliver han sur, så bryder helvede løs!
      Sker der ham noget skal der bare lidt sytøj og andet til, så er han klar igen!
      Flere af denne slags spillere

  2. Howard er nok den mest stabile vi har også har han en mentalitet mange andre kunne lærer noget af glemmer aldrig hans udtalser da vi rykkede med flere af hans slags tak

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here