Indtil nu er Kasper Povlsen, Mark Howard, Stephan Petersen og Steffen Rasmussen præsenteret som nominerede til AGFFAN.dk og AGF Fanclub Aarhus pris “Årets AGF-spiller 2010/2011”. I dag præsenteres den næstsidste i rækken af nominerede – holdets topscorer Peter Graulund.

34-årige Peter Graulund kan endnu, hvilket han beviste i den foregående sæson. Angriberen har – igen – været en super vigtig spiller for AGF-holdet, hvor han både med sine mange mål og sin store rutine har været en af grundstenene på holdet.

Det blev til hele 20 mål i 1. division, hvilket er en sindssyg flot præstation i sig selv. Flere gange er den gamle målræv trådt i karakter på det helt rigtige tidspunkt, og har scoret et hav af vigtige sejrsmål for “De Hvii’e”

Angriberen er en af holdets mest rutinerede kræfter, og går altid forrest med sin karaktematiske vinderattitude. I løbet af sæsonen i 1. divison er det sjældent set at han har spillet en dårlig kamp, og han har kendt sin besøgstid foran modstanderens mål.

Den dag Peter Graulund indstiller karrieren – eller bliver ramt af en længerevarende skade som sidst AGF lå i Superligaen – så står AGF med et seriøst problem, da Graulund har en målnæse i særdeles særklasse.

3 KOMMENTARER

  1. kongen af agf er squ ikke hæder nok til manden der om nogen har en plads i de fleste gf´ers hjerte… guden.

    det er desvære en stakket frist med hans år på bagen, men vil nyde hans kamp gejst og vilje til at vinde hver en fodbold kamp, så længe det han bliver ved under den hvide fane.. ;O)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here