Talentet er indiskutabelt, men på trods af det har den seneste sæson langt fra været god for den unge AGF’er Casper Sloth. Den 19-årige midtbanespiller led nemlig af skader i store dele af sidste sæson, hvilket ikke overraskende har været til stor irritation for ham selv.

– Jeg har mere eller mindre hele tiden været skadet, så det har selvfølgelig ikke været en tilfredsstillende sæson for mig. Det har ikke været langvarige skader, men hver gang én var på retræte, kom der en ny. Så det var egentlig kun i de sidste par kampe, at jeg fik lidt spilletid, fortæller Casper Sloth til AGFFAN.dk.

Sloth har spillet flere forskellige positioner, siden han i slutningen af 2009 fik sin debut på AGF’s første hold. Men der er nu ingen tvivl, når han skal bestemme sig for hvilken en, der er hans foretrukne plads på banen.

– Jeg føler, at jeg er bedst centralt. Der er så også en del konkurrence på den plads, men det tager jeg med. Det er der, jeg vil spille. Andre positioner passer mig også udmærket, og der er nok lidt større chancer for at få spilletid på for eksempel en kant. Men den centrale plads er uden tvivl min bedste, siger den unge midtbanemand, der ikke mærker noget til nogen skader for øjeblikket og derfor træner fuldt med resten af truppen.

Den kreative AGF-spiller optrådte under tidligere cheftræner Erik Rasmussen mest som hængende angriber. Det blev blandt andet til to mål mod Silkeborg på udebane, men positionen bag en frontangriber tiltaler ikke længere Sloth.

– Under Erik havde vi et andet system, som tillod, at den hængende angriber var mere fri og vandrede mere fra kant til kant. Det er lidt anderledes under Peter Sørensen, og derfor passer det mig ikke længere helt så godt at spille lige bagved en angriber, siger Sloth og slutter selvsikkert:

– Så om de hedder Hjalte, Martin eller Kasper  tager jeg kampen om den centrale midtbane op med dem.

 

2 KOMMENTARER

  1. han skal sgu til at vise nogle nosser så, højne sin koncentration meget, arbejde og løbe betydeligt mere. i samme ombæring kan han så proppe attituden væk selv om man har talent kommer det ikke af sig selv, som det er nu ser han doven ud.

    og talent er iøvrigt aldrig indiskutabelt…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here