Med oprykningen må det seneste år karakteriseres som succesfuldt. Det er Anders Kures første indskydelse, da han bliver spurgt, hvordan det seneste år har været for ham personligt. Klubbens succes kommer først for den 25-årige forsvarsspiller, der har spillet i AGF siden ungdomsårene. I anden række kommer Kures egen sæson, og her er svaret noget anderledes.

– Rent personligt var det ikke noget godt år. Efteråret var egentlig udmærket, men i foråret spiller jeg 5 minutter og halvanden reserveholdskamp. Så det var ikke specielt sjovt, fortæller Anders Kure til AGFFAN.dk og fortsætter.

– Det kommende år kan kun blive bedre. Jeg kommer med masser af mod på tingene, og jeg sætter virkelig pris på, at kunne træne kontinuerligt. Og jeg har glædet mig rigtigt meget til den her opstart, lyder det fra fighteren Kure.

Konkurrence er ikke noget ny for Anders Kure, der de seneste par år har måtte slås med mange forskellige holdkammerater om spilletid. Således også i år hvor han umiddelbart skal konkurrere med Atle Roar Håland, Mark Howard og Arthur Sorin. Men det tager Kure nu ikke så tungt.

– Nu har jeg været her i mange år, og jeg har ikke engang tal på hvor mange forskellige konkurrenter jeg har haft. Men lige meget hvad ender det altid med, at jeg får spilletid, slutter klubmanden Kure, der siden hans debutkamp i 2003 har spillet 147 kampe i den hvide AGF-trøje.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here