AGFFAN.dk og AGF Fanklub Aarhus præsenterer i dag den sidste spiller, som er nomineret til prisen som “Årets Spiller 2010/2011”. Tidligere er spillere som Howard, Povlsen, Rasmussen, Petersen og Graulund blevet nomineret, mens det i dag gælder Martin Jørgensen.

Martin Jørgensen kan endnu! Det har den centrale midtbanespiller sat en tyk streg under i løbet af den foregående sæson. Efter en svær start i AGF i foråret 2010, hvor hele AGF-holdet faldt sammen, har AGF-veteranen endelig fundet på plads og har haft en stor andel i oprykningen.

Jørgensens teknik og overblik er i en klasse for sig selv, og man har flere gange siddet måbende tilbage når han har fundet huller i modstanderens forsvar, som kun han selv havde set.

Den tidligere landsholdsprofil har ligeledes fundet vej til netmaskerne i denne sæson, hvor han har scoret to gange. Faktisk tegner han sig for et af sæsonens bedste mål, da han mod Viborg sparkede bolden fantastisk flot og elegant op i fjerneste målhjørne.

Martin Jørgensen har været fremragende til at sætte holdkammeraterne i scene, og har været dygtig til at binde kæderne sammen på AGF-holdet. Med et brændende AGF-hjerte er han gået forrest, og har ikke haft problemer med at sætte sig op til kampene selvom det foregik i Hobro eller Skive – til trods for han for blot 18 måneder siden spillede Champions League og scorede på Anfield Road.

3 KOMMENTARER

  1. En vi kan være stolte af jeg er ihvertfald . Fantastisk karrier han har haft håber klubben finder en plads til ham når han engang (desvære) stopper

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here