Det har længe været kendt, at Freiburg-spilleren Tommy Bechmann ikke får forlænget sin kontrakt i det tyske, som udløber om et par dage. Samtidig har det været klart, at Bechmann-familien ville tage til Danmark, hvilket snart er en realitet.

– Det er definitivt, at jeg vender hjem til Danmark. Der kommer et flyttefirma og henter vores ting i morgen, siger Tommy Bechmann til bold.dk, der ejer en grund i Egå, hvor et hus er under opførelse.

Længe har rygterne svirret omkring Bechmanns fremtid, og nu er en bestemmelse af hvor hans fremtid skal ligge snart på plads.

– Vi er så småt på vej ind i den mere konkrete fase, og inden alt for længe, kan vi forhåbentlig begynde at finde ud af noget. Jeg vil helst ikke ud med, hvilke klubber der er i spil, eller om de spiller i Superligaen eller i 1. division. Jeg kan blot sige, at det hele skal passe sammen, fortæller Bechmann og fortsætter omkring sin fremtid også efter enden på den aktive karriere:

– Jeg ved godt, at fodboldkarrieren ikke varer for evigt, men jeg vil gerne blive inden for faget, og så er det måske ikke helt forkert også at snakke om det i forbindelse med en kontrakt. Nu må vi se, hvad det bliver til, men trænergerningen kunne godt være interessant for mig. Jeg regner med at melde mig til et trænerkursus senere på året, slutter 29-årige Bechmann.

Foto: badische-zeitung.de

27 KOMMENTARER

 1. Prøv at kig i teksten.
  Ejer en grund i Egå, hvor et hus er under opførelse. Det kan være det der har noget med AGF at gøre efter som han flytter her til.

 2. Man kan jo ikke bo i Århus og spille bold i fx. Randers, Horsens, Vejle, Viborg eller Fredericia. Det er en umulighed!!!!!!

 3. RFC og Horsens skulle begge have budt på ham siges det i Tyskland. Om vi er med i kapløbet ved jeg ikke, men jeg ser ham ikke som en mulighed vi skal smide penge efter – overhovedet. For meget skadet og for stor usikkerhed om hans reelle niveau er to ting jeg ikke hujer ret meget. Vi skal holde is i maven og få fat på en bedre mere driftssikker løsning end TB, det er købers marked derude i virkeligheden.

 4. “Jeg vil helst ikke ud med, hvilke klubber der er i spil, eller om de spiller i Superligaen eller i 1. division.”

  … underforstået, så er Randers inde i kapløbet :-)

 5. Han er da 100% på vej til AGF! Han flytter hjem til Danmark i den her uge, ud til Egå! Så mon ikk det er AGF der står på kontrakten de næste 2 år????

 6. Med tanke på hans skader er det måske et sats, men så er det også til et odds man virkelig kan få noget ud af… Manden er 29 år – hvis ikke vi tænker på videresalg, er det tæt på en fodboldspillers bedste alder. Og så er det en tidligere superliga-topscorer.
  Sign for satan!

 7. Synes Toft og Bechmann kunne være fine forstærkninge til offensiven. Det vil næppe være de store økonomiske satsninger. ¨Så hellere Beckmann fra Randers end Tommy, men pengene er nok ikke dertil.

 8. Tommy Bechmann , noget lyder til det er vigtigt for ham at han kan få en rolle i en evt klub efter han ikke er aktiv som spiller – er det noget AGF vil tilbyde ham ? Eller vil en anden klub kunne tilbyde ham noget mere fx Esbjerg ?

  Hvorvidt TB og Toft er gode eller ej – er svært de har jo begge bevist de kan noget -men AGF har gennem mange år haft spilere som bare ikke fik det til at fungere – meget af det pga. skader… Jeg kunne måske godt ønske mig man kunne finde spillere i udlandet. Syntes andre klubber har været dygtige til at netop finde spillere vi aldrig havde hørt om i DK med stor sucess… Er lidt skeptisk over spillere som “engang” kunne men vi ikke rigtig ved hvor er idag.

  Vi må ses !

  • “er lidt skeptisk over spillere som “engang” kunne men vi ikke rigtig ved hvor er idag”

   N.B. Graulund var netop sådan en spiller da Poul Hansen hentede ham tilbage til DK..og han har jo været et røverkøb.
   Tror sagtens TB kan slå til i Ligaen herhjemme igen, han er kun blevet bedre, spørgsmålet er vel nærmere og AGF kan matche de andre tilbud han han har på hånden..og at matche dem er heldigvis alt nok ..

 9. Meget enig Mølby – men du rammer min pointe – du bruger selv ordret “tror” hvorfor er TB ikke blevet hivet ind af en anden klub hvis han har et solid nivaue ? Han er “gratis”. Du har ret meget taler for han “kan” blive – men er vi så ikke ude i “måske” ?? Jeg ville jo fortrække en solid spiller som med alt sandsynlighed kan blive Graulunds afløser i tilfælde af skader osv. Ikke endnu en “måske” eller kommer nok…

  Ikke sagt TB ikke kan – for det der jo ingen der kan spå om – jeg er blot nervøs ved denne slags løsninger. Vi har ikke brug for en satsning hvor det ikke går som man “håber” har vi desværre set før.

  • I er alle klar over TB missede en hel sæson pga af en skade i menisken hos Freiburg ikke ?
   Kilde: Tipsbladet 14.april 2011

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here