Norske Atle Roar Håland skrev i sidste uge under på en 2-årig kontrakt med AGF, og i dag havde den rutinerede styrmand så første arbejdsdag. Denne foregik på træningsanlægget Fredensvang, der som alt andet i dag befandt sig i strålende solskin og 25 graders varme.

– Det var rart at komme i gang. Jeg har jo spillet mod de fleste af de andre spillere før, og det helt sikkert dygtige spillere, som jeg ser frem til at være på hold sammen med, siger Håland efter dagens træning til AGFFodbold.dk og fortsætter om faciliteterne på sin nye arbejdsplads.
– Det kunne ikke være bedre. Det er et vældigt fint anlæg. Jeg har fået en rundvisning før af Brian Steen, og forholdene er gode – ikke mindst banen er rigtig god, fortæller den 33-årige nordmand.

Med Håland på plads tager AGF’s trup mere og mere form, og kvaliteten burde være til en god sæson. Det mener i hvert fald den nye forsvarsklippe.

– Det bliver spændende at prøve helt nye udfordringer. Det er selvfølgelig stadig lidt tidligt at sige noget om forventningerne til den kommende sæson i Superligaen, men jeg synes, at truppen ser stærk ud. Vi har helt klart niveauet til at klare os godt i rækken, slutter klubbens seneste signing.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here