AGF møder i morgen AC Horsens i en træningskamp, der samtidig er sæsonens første. Opgøret vil finde sted på Fredensvangs bane 2, og allerede nu har Peter Sørensen offentliggjort startopstillingen til kampen, der spilles kl. 13.00. Den ser således ud:

Steffen Rasmussen

Jerry Lucena – Arthur Sorin – Anders Kure – Adam Eckersley

Søren Berg – Kasper Povlsen – Casper Sloth – Stephan Petersen

Peter Graulund – Sanel Kapidzic

Bænk: Anders Nielsen, Aron Jóhannsson, Emil Scheel, Jens Jønsson og Emil Ousager

Kilde: AGFFodbold.dk.

Cheftræner Peter Sørensen har måtte se bort fra engelske Mark Howard, der stadigvæk har en smule problemer med sit baglår, Martin Jørgensen, der pådrog sig en skade i lørdagens træning, David Devdariani, der fortsat døjer med et sår under foden og sidst norske Atle Roar Håland, der skal træne en uges tid mere med holdkammeraterne før han er klar til kamp.

Kampen, der altså har kickoff kl. 13.00 kan følges på Kanalsport.dk, hvor opgøret livestreames.

3 KOMMENTARER

  1. Nej, ikke igen!! Endnu en nyinkøbt spiller der skades inden første spilledag!!! Artikel fra Stiften: Sæsonens første testkamp spilles for AGF’s vedkommende onsdag kl. 13.00 på Fredensvang. Modstanderen er Superligakonkurrenten fra AC Horsens, men AGF-træner Peter Sørensen må kigge langt efter sin seneste forstærkning, norske Atle Roar Håland.

    Midtstopperen er blevet opereret for en drilsk sene i den ene lårmuskel, og derfor sidder han over i denne testkamp.

    Det samme gør Mark Howard, der plejer en mindre forstrækning.

    Begge forsvarsspillere var dog med i tirsdagens AGF-træning, men måtte forlade den for at få lagt kolde is-poser på de ømme muskler.

    AGF må også undvære Martin Jørgensen, David Devdariani, mens Jens Gjesing og Hjalte Nørregaard stadig er i gang med genoptræning

  2. Rolig nu. Det er ikke en decideret skade, og bare det at han kunne træne med noget af tiden, betyder at det ikke er noget alvorligt. Han skal nok være i form om 3 uger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here