Der var sol over Århus og Fredensvang onsdag eftermiddag. AGF tog hul på testkampene forud for den nye sæson, og første modstander var superligakollegaerne fra Horsens. Desværre for alle AGF-supportere startede sæsonen med et 1-2-nederlag.

Første halvleg var meget jævn og uden store, nævneværdige chancer. Der var god organisation i begge holds forsvar, så angriberne havde svært ved at bryde i gennem til det helt oplagte. Søren Berg fik dog en chance efter 8 minutter, men headede efter hjørnespark ikke bolden i mål. Horsens’ nyerhvervelse Jeppe Mehl havde en kvalificeret afslutning fra distancen efter knap et kvarters spil. Efter en halvtimes tid spillede Graulund med hælen bolden videre til Casper Sloth, men midtbanespilleren eksekverede svagt.

Efter pausen og tiltrængt vand, kom der mere gang i løjerne, hvor Peter Graulund startede halvlegen med et par nærgående forsøg, som dog desværre ikke gik i mål.

Kampens første scoring kom efter 57 minutter, hvor en dyb stikning ned bag AGF’s forsvar gav Gilberto Macena muligheden for at score, og brasilianeren svigtede ikke. Men blot ganske få minutter efter, fik AGF udlignet til 1-1 ved Stephan Petersen, som modtog bolden i venstre side, trak ind i banen og sendte resolut bolden i kassen.

Graulund havde igen en stor mulighed 30 minutter før tid, efter en god frispilning af Mikkel Kirkeskov, som sendte Graulund alene med Søren Jochumsen. Desværre formåede den aldrende målræv ikke at passere Horsens-keeperen, og 2 minutter senere, kunne Horsens igen bringe sig foran, da endnu en bold i dybden rystede AGF-forsvaret. Issay Farran gjorde det let til 1-2.

Resten af kampen sad Horsens på, og AGF formåede ikke at få vendt tingene. Dermed sluttede sæsonens første kamp med et 1-2 nederlag med plads til forbedringer.

Kampfakta (agffodbold.dk)
AGF – AC Horsens

0-1: Gilberto Macena (52′)
1-1: Stephan Petersen (55′)
1-2: Issey Nakajima-Farran (62′)

Tilskuere: Ca. 500

AGF:
Steffen Rasmussen (46: Emil Ousager) – Jerry Lucena, Arthur Sorin, Anders Kure, Adam Eckersley (46: Mikkel Kirkeskov) – Søren Berg, Kasper Povlsen, Casper Sloth (80: Emil Scheel), Stephan Petersen – Sanel Kapidzic (46: Aron Jóhannsson), Peter Graulund (60: Sanel Kapidzic)

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here