Selvom AGF er oprykkere til den bedste danske række Superligaen, så har bookmakerne stor tiltro dem. I premieren står den på en blå lækkerbisken i form af Lyngby, der jo med nød og næppe klarede eksistensen i Superligaen i forrige sæson på bekostning af Esbjerg og Randers FC.

Og den kamp på NRGI Park d. 18. juli forventer alle bookmakere at AGF kommer sejrrigt ud af. Unibet giver odds 1.90 på AGF sejr og hele 3.80 på Lyngby sejr. Bwin er lidt mere usikre, men har dog alligevel AGF som klar favorit til odds 2.1 mod odds 3.2 til Lyngby.

Og bookmakerne forventer ikke at AGF kun vinder denne ene kamp i sæsonen. Der er store forventninger til at De Hvide kommer til at præge toppen af Superligaen i denne sæson.

Unibet tipper AGF til en femte plads og har du lyst til at spille på AGF som danske mestre, så får du i øjeblikket odds 65.00 ved selvsamme bookmaker.

Indlægget er leveret af pokerlistings.dk , en poker guide, hvor du får et overblik over de bedste poker bonus på nettet.

6 KOMMENTARER

 1. Jeg må indrømme at jeg ikke deler deres optimisme. Med det nuværende hold vil jeg være glad, bare vi overlever i suppen.

 2. Muligvis har bookmakerne lagt mærke til at Lyngby næsten har fået et helt nyt forsvar, med vores egen Krabbe på højre back, de har fået fat på disse forsvarere i de sidste par dage:

  Krabbe
  Mikkels Bischoff
  Thomas Rasmussen

  Måske vil de forsøge at undgå at der bliver scoret så mange mål imod dem, men det kommer nok til at tage et par kampe før alle aftaler er på plads i mellem spillerne.

  De skal muligvis også have ny 1. målmand da der er nogle gnidninger mellem cheftræneren og Rune Pedersen, det var derfor 2. målmanden spillede de sidste par kampe i sidste sæson.

  Hvis der ikke kommer en offensiv kreativ midtbane med playmaker tendenser og en angriber i superliga klasse har jeg svært ved at blive jubeloptimistisk.

 3. Indtil vi får en ny kantspiller og en ny angriber vil jeg ikke kalde os favorit mod én eneste Superligaklub, udover Køge. Ikke at vi er ude af stand til at vinde, men mere at vi er helt ekstremt på røven hvis f.eks. Graulund og Stephan sidder ude på samme tid eller bliver skiftet ud. Vi mangler virkelig noget offensiv kvalitet på plads nummer 3 og 4 i angrebet, da hverken Sanel eller Johansson pt. er Superligaklasse.

 4. Om vi så får en angriber, eller en kreatør skal vi ikke tro på for højt. Det har vi gjort hvert år, og det give tilbageslag.

 5. Meget enig med Zinras. Vi har alle håbet og en drøm om det hele fungere. Der er ingen tvivl om jeg syntes vi har stort behov for en “bomber” en som kan og LAVER masser af kasser. I mange år har vi haft graulund – men alle hold ved han skal lukkes ned. Så længe vi undgår skader har jeg en fin tror på vores midtbane. Jeg har nu stor tiltro på vores cheftræner har et fint øje for hvad der er brug for – så mon ikke vi nupper guldet i år !

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here