Mikkel Beckmann er netop blevet solgt til FC Nordsjælland. Beckmann, som AGF efter sigende skulle have vist interesse for har skrevet en treårig aftale med FC Nordsjælland.

Den 27-årige offensivspiller har på forhånd et godt kendskab til Sjælland samt FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand.

Ifølge Ekstra Bladet skulle FC Nordsjælland af med 1 million kroner for at købe Beckmann fri fra Randers.

Foto: Ernst Van Norde

11 KOMMENTARER

 1. Åh mon ikke der stadig er andre danske spillere bortset fra Bechmann der er interessante for gf feks Kamper, lange, reiks, due og endelig Duncan !

 2. , så bliver det ikke til Lyngby krukker med brüllcreme i denne omgang…..

  Der findes i øvrigt langt bedre spillere end humørspilleren Beckmann.

  Hvad med Henrik Hansen i Sønderjyske….?

 3. Venter blot på denne her Tommy Bechmann skifter til Ach/Sif/Rfc eller esbjerg han er jo kun 29 hved godt at han ville være et sats men en et årig kontrakt til at starte med kunne være ok.Kære BSN prøv Preben Elkjær han har nok lige den rette alder til os

 4. Ligesom Aabech så havde han ikke passet ind i AGF. Han er ganske enkelt for meget en humørspiller til at han ville blive taget godt imod af fansene, hvilket er meget afgørende for en spillers succes i AGF.

 5. Selv om jeg gerne havde set Mikkel i GF ved jeg bare inderst inde at hvis han havde skrevet under ville hans ene ben falde af dagen efter.

  • Måske vi skulle signe en mand uden ben? Minus minus giver plus, så han ender med at få nye!

   Beckmann kunne sikkert have været fint, men jeg har ikke de store forventninger til vinduet. Forhåbentligt kan BSN overraske.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here