AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen afslører, at man jagtede den norske målkonge Thorstein Helstad fra Le Mans. Men da franske Monaco ligeledes viste interesse for angriberen, så måtte sportschefen give op.

– Jeg har jo snakket med (den norske agent, red.) Stig Lillejord om Torstein Helstad på et tidligt tidspunkt om, hvad der var af muligheder, alt efter om de (hans klub Le Mans, red.) rykkede op i den bedste række i Frankrig eller ej. Men i forhold til, at Monaco pludselig dukkede op og ville have ham, jamen så var den jo rimelig nem. Så var der ingen grund til at diskutere den case længere, siger Brian Steen Nielsen til Tipsbladet.

I øjeblikket arbejder Brian Steen Nielsen hårdt på at få en angriber, som kan gå direkte ind i startopstillingen.

– Status lige p.t., at jeg kigger på én spiller, som skal kunne gå lige ind i start 11’eren, og det er en angriber, vi snakker om, udtaler Brian Steen Nielsen.

Foto: fotball.bt.no

12 KOMMENTARER

 1. forhåbentlig får vi da ikke Dumcan hjem hans hjerte ligger jo i brøndby siger han jo selv, magen til forrædder skal man da lede længe efter

  • Hansen: Hvad er det lige der gør ham til en forræder.
   At han blev tvunget til at skifte til Brøndby, så AGF ikke gik konkurs?

   • Det Hansen mener, og skriver, er at Duncan udtaler at BIF er hjerteklubben, derfor mener Hansen, at Duncan er en forræder.

    Også min mening her; Jeg nægter at tro på at AGF ville være gået neden om og hjem, hvis Duncan ikke blev solgt til BIF.

    • http://spn.dk/fodbold/superliga/agf/article1950531.ece
     Duncan og Leon var ejet af Kurt, som kunne sige ja til et salg på 10 mio eller over. Havde Duncan sagt nej, så havde Kurt forlangt sine penge med det samme = favel AGF.
     Ang hvad han udtalte da han skiftede: Selvfølgelig udtaler han sig positivt om sin nye arbejdsgiver – det gær samtlige spillere i alle klubber.
     Det er deres arbejde – de har en begrænset periode til at tjene til resten af livet

 2. Jeg ved ikke helt med Duncan. God spiller, uden tvivl, men tror at hans ego kan skabe en masse unødig splid i klubben, da der uden tvivl er utroligt mange der har stærke meninger omkring ham, og hans tidligere karrierevalg.
  Personligt håber jeg han bliver signet, da eg ikke helt kan se hvilke angribere der har højere potentiale lige pt…. Og syntes helt sikkert ikke han er 1 mill eur værd!

  • Jeg er rimelig sikker på at Graulund nok skal sætte Duncan på plads hvis det bliver nødvendigt, i kamp afholder han sig i alt fald ikke fra at komme med “forbedringsforslag” til de andre spillere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here