Som bekendt jagter AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen en angriber. Tidligere har sportschefen nævnt at en alsidig spiller, der både kan spille kant og angriber vil være interessant. Men Brian Steen fortæller nu, at man primært søger en spidsangriber.

Tipsbladet har spurgt sportschefen om han stadig er interesseret i en fleksibel kantspiller, der også kan husere på toppen:

– Både og, for vi har jo også en David Devdariani, der kan spille begge positioner. Men der er ikke ret mange andre, der kan spille den spids helt fremme, som Peter kan. Det er mere den type, jeg kigger efter, for det gør, at man bliver mere fleksibel. Så har man to spidser, som er topspidser, mens David kan gå ned på kanten, siger BSN til Tipsbladet.

Derudover slår Brian Steen Nielsen fast, at man i Peter Graulund har en spiller, der er garant for mål, mens man i David Devdariani måske har det allerstørste potentiale i klubben.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here