AGF’s unge angriber Sanel Kapidzic ved godt hvad det drejer sig om, når han går på banen. Den 21-årige Kapidzic kender sin opgave – det vigtigste for ham er at score mål.

– Jeg kan spille nok så godt og gøre de rigtige ting, men hvis jeg brænder et par chancer og ikke scorer, så har jeg ikke gjort det godt nok. Sådan er det at være angriber, siger Sanel Kapidzic til Århus Stiftstidende.

Som bekendt jagter AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen en ny angriber, men Sanel Kapidzic vil overbevise sportschefen om at hans nuværende angribere har niveauet.

– Som angriber skal man altid score. Det er det, som jeg bliver målt på, og det er det, som jeg kan bruge til at overbevise Brian Steen om, at han ikke behøver finde endnu en angriber til AGF. Han har gode angribere i forvejen, men hvis jeg ikke scorer, så nytter det ikke noget, siger Kapidzic.

Cheftræner Peter Sørensen roste Kapidzic for indsatsen i testkampen mod AC Horsens.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here