Forsvarsspilleren Anders Nielsen, der blev hentet til AGF tilbage i 2009, har haft en noget blandet tid i det aarhusianske. Han kom til under Erik Rasmussen, som brugte ham flere gange i løbet af foråret 2010. Det ændrede sig dog, da Peter Sørensen kom til Fredensvang, hvorefter Anders Nielsen blev lejet ud til superliga-klubben Sønderjyske i jagten på spilletid. En jagt der lykkedes, hvilket har givet Nielsen mod på at jagte en  startplads i AGF – i midterforsvaret.

– Jeg har spillet omkring 15 kampe i Sønderjyske, og de fleste af dem spillede jeg i midterforsvaret. Så den erfaring kan jeg tage med mig. Og selv om der er mange om buddet vil jeg tage kampen op, for jeg kan godt lide at være her. Der er en rigtig god stemning, og så kunne jeg godt tænke mig at spille inde på NRGi Park igen, siger 24-årige Nielsen, der også tidligere har huseret på højrebacken, til Kanalsport.dk.

Siden AGF-truppen kom tilbage fra sommerferie har Anders Nielsen døjet med lidt småskader, hvilket har betydet, at han ikke har trænet kontinuerligt med resten af holdet. Dét skal han først og fremmest få styr på, mener cheftræner Peter Sørensen, der først senere vil kigge på hvor Nielsen skal eller ikke skal spille.

– Anders skal koncentrere sig om at kunne spille fuldt til træning. Derefter må han gerne bedømme, hvor han selv skal spille. Det interesser mig ikke så frygteligt meget. Det interesserer mig mere, hvor vores enkelte spillere er bedst for holdet, og hvis man har nogle synspunkter, der strider imod det, må vi se, hvad vi gør, fortæller Peter Sørensen til samme medie.

Siden sin debutkamp i Esbjerg i september 2009 har Anders Nielsen kun spillet 6 kampe i AGF-trøjen.

Foto: Allan Baden / www.badenfoto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here