AGF spillede i dag 1-1 mod OB, da sølvvinderne fra Fyn var på besøg på Fredensvang. Længe lignede det en OB-sejr, men med få minutter tilbage fik Aron Jóhannsson via en Kasper Povlsen-assist sikret krydset i kampen mod den forgangen sæsons sølvvindere. Peter Sørensen kunne også se flere fine momenter, da han efter kampen reflekterede over dens forløb.

– Der var meget godt at hæfte sig ved. Efter de første 15 minutter, hvor OB var dominerende, synes jeg, at vi kommer godt med og er vel i den resterende del af første halvleg bedst til at skabe chancer, samtidig med at vi holder dem nogenlunde fra fadet, fortalte Sørensen efter kampen til AGFFodbold.dk og fortsatte:

– Det første kvarter af anden halvleg kommer vi også frem til et par gode muligheder, men herefter overtager OB styringen, og da de scorer, sidder de på spillet. Vi ændrer lidt i slutfasen ved at gå lidt højere op på banen. Det bringer os tilbage i kampen, og resulterer også i, at vi får udlignet, lød Peter Sørensens sammenfatning af testkampen.

Nyerhvervelsen Atle Roar Håland var udtaget til kampen, men den norske styrmand kom ikke i kamp. På hans plads i forsvaret spillede i stedet Anders Kure, der gjorde sig positivt bemærket. Det samme gjorde flere andre.

– Som helhed var det godt, og så er der nogle af spillerne, der gør det ekstremt godt. Søren Berg og Kasper Povlsen var meget energiske og havde en enorm arbejdsradius. Det var også godt at se Kure spille en hel kamp – og det på et flot niveau, sagde cheftræneren.

I midten af anden halvleg blev det meget godt illustreret, at der er en tydelig forskel på 1. division og Superligaen. Efter en fejlaflevering på midten var OB’erne hurtige, og i løbet af få sekunder havde Baskhim Kadrii bragt de stribede fynboer i front. Udover denne situation var Peter Sørensen godt tilfreds.

– Boldtab på den måde skal vi være forsigtige med, for det bliver straffet i Superligaen. Men det er heldigvis til at rette. Det var straks værre, hvis vores spil slet ikke hang sammen. Det gjorde det. Det, vi på forhånd, havde aftalt, vi ville gøre, gjorde vi godt, og det er jeg meget tilfreds med, konstaterede Peter Sørensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here