Det blev tidligere i dag meldt ud på agffodbold.dk, at landsholdsbacken Lars Jacobsen træner med hos AGF. Det gør han, for at holde formen ved lige, mens han leder efter en ny klub, efter kontrakten med West Ham er udløbet. Brian Steen Nielsen afviser, at den nye klub bliver AGF.

– Nej, der er ikke noget i det der. Lad mig roligt slå de tanker ned, som folk kan spekulere over i en dag eller to. Der er ikke mere i det, end at han har spurgt om lov til at træne med, fordi han er i Aarhus. Peter (Træner Peter Sørensen, red.) har sagt ja, og vi har som klub sagt ja, og mere er der ikke i det, siger sportschefen til onside.dk.

Han afviser samtidig, at Lars Jacobsen spiller med i testkampen på søndag mod Randers.

– Nej, det skal han ikke, lyder det kort fra Brian Steen Nielsen.

2 KOMMENTARER

  1. Du tror da også at du skal bestemme alting..nå men så find lige en ny angriber + en offensiv midt så er det ok. ps helst idag tak

  2. Hans käreste er fra Sydbyen og med Pjalte i tankerne så det er da ikke utänkeligt at han kommer til Århus ..

    Sät igang Brian

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here