AGF’s anfører, Steffen Rasmussen, pådrog sig i dag en skade i form af en brækket knogle omkring lillefingeren, hvilket holder ham ude i 4 uger. Målmanden ligger ikke skjul på sin ærgrelse over skaden, som gør, at han misser de første 3 runder af den nye sæson.

– Det er en røvtur. Nu har man kæmpet i et år for at komme tilbage i Superligaen, og så får man en skade her 14 dage inden, det går løs. Det er ekstrem bittert, siger en nedtrykt Steffen Rasmussen til sporten.tv2.dk.

Det er i stedet Emil Ousager, som skal vogte målet i de første par kampe i den nye sæson. Steffen Rasmussen mener, at det nok skal fungere uden ham i buret.

– Jeg er også erstattelig, og det skal holdet nok få til at fungere. Men personligt er jeg så ærgerlig over det, slutter Steffen Rasmussen.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here