Meget er skrevet og sagt om Tommy Bechmanns forventede – eller forhåbentlige – skifte til AGF. I morges kunne Ekstra Bladet fortælle, at bomberen blot manglede et lægetjek i SønderjyskE. Det er nu bekræftet.

Der er tale om en to-årig kontrakt, skriver Haderslev-klubben på sin hjemmeside. Til hjemmesiden siger hovedpersonen selv:

– SønderjyskE har fra den første kontakt troet på mig, og har været parat til at give mig muligheden for at spille fodbold på højt niveau i Danmark. Jeg kan bidrage med min rutine og erfaringer fra mange tætte kampe i Tyskland. Superligaen er meget jævnbyrdig, og vi skal alle lægge kræfterne i for at leve op til resultaterne fra sidste sæson. SønderjyskE er en spændende mulighed, og nu glæder jeg mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og ikke mindst at komme i gang med at spille fodbold igen.

Derfor er endnu et oplagt emne tabt for AGF. Ekstra Bladet mener, at cheftræner Peter Sørensen blev afskrækket af den høje skadesfrekvens, Bechmann tidligere har haft.

Foto: badische-zeitung.de

 

5 KOMMENTARER

  1. Fint – I AGF havde han bare brækket halsen – ensbetydende ude for resten af konktraktperioden. I agf ville han måske have fået min 50 K, hvilket vil sige at vi på de 2 år har “sparet” 1,2 mio – god besluting!

  2. Men hvis man går ud fra at alle spillere bliver skadet får vi aldrig nogen ;) Synes han kunne havde været en god spiller for De Hviee

  3. Jeg er fint tilfreds med han ikke kom til GF. Jeg udelukker ikke han “måske” kunne bidrage men slet ikke det vi mangler – vi mangler en som er sikker på at laver kasser og mange af dem !! Manden har tydligt udtalt han tænker på tiden efter han stopper som spiller – ikke lige typen der i min verden brænder for at vise en masse.

    Så godt valg ikke at smide for mange penge efter ham – for han vidste nok godt hvad han ville have i lønkroner…

    Nu bliver det ekstra spænende at se hvad BSN hiver op af æsken – nogen der kender andre rygter om evt spillere ?? Toft… men hvem ellers er i spil ? Mener vi starter jo om 12dage så nogen må der vel være i spil…

  4. Søges: stor, tung og slangedoven men klar til hug angriber søges til at ligge helt i top og binde 2 – 3 forsvarer plus leverer 15 – 25 scoringer pr sæson.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here