I tipsbladets nye Superligamagasin er et interview med AGF-cheftræner Peter Sørensen nedskrevet. Her ligger den karismatiske træner blandt andet ikke skjul på, hvad han ønsker sig af spillere frem mod den nye sæson. En erstatning for Benny Feilhabers kreativitet er højt på listen, siger han til Tipsbladet.

– Op mod de åbne vinduer forsøger vi at være aktive. Det var vi i vinter, da vi hentede Hjalte Nørregaard og Søren Berg. Dels for at forstærke os til at komme i mål med oprykningen, men også fordi, at vi mente, at de var spillere, som kunne gøre sig gældende i Superligaen også. I mellemtiden har vi skilt os af med Benny Feilhaber, og der mener jeg, at vi skal have en afløser ind. En, som kan tilføre holdet de kvaliteter og point, gennem assists og scoringer, og de aspekter, han kunne tilføre, dem skal vi have en afløser for, siger Peter Sørensen..

– Så mener jeg, at der er brug for et par stykker mere, for at vi kan tillade os at tale om, at de forventninger vi har til næste år, med god ret kan være mere end at skulle overleve. Jeg mener, at vi i tiden, hvor vi havde Benny, har haft et hold, der har kunnet begå sig i selskab med de hold i Superligaen, der har kæmpet om at undgå nedrykning. Det er ganske mange hold, og der tror jeg, at vi havde befundet os på et eller andet niveau. Vi kunne være rykket ud, eller vi kunne været blevet nummer fem-seks-stykker.

– Vi sårbare, fordi vi har en smallere trup end de fleste andre, og der mener jeg, at vi godt kunne bruge et par spillere på højeste niveau, sådan så vi kan sige; ok, nu er det realistisk at forvente, at AGF – på trods af, at de er oprykker – overlever med en margen til de nederste. Men nu må vi se, hvad vi får, og hvad vores modstandere får. Det er jo det, det går ud på, siger Peter Sørensen.

I det store åbenhjertige interview med træneren, snakker han om sammenligningen mellem sig selv og sin tidligere læremester Ståle Solbakken, forholdet til pressen, ansvaret som chef, forventningerne og den kommende Superliga-sæson. Hele interviewet kan altså læses i Tipsbladets nye Superligamagasin.

 

11 KOMMENTARER

 1. Så må vi jo se om der kommer en erstatning.han har nok peget på en eller anden 37-39 årig norsk gut han gerne vil ha det er der jo fremtid i

  • Hold nu mund! Jeg har set dig skrive to ting på dette site og begge ting er dumme og nærmest en hertz mod Peter Sørensen og Brian Steen og deres transfertanker og strategi.

   AGF har ikke til at hente en 20-årig gut, der kan afgøre det hele selv og, som så kan sælges for 1,2495 milliarder. AGF skal hente billige rutineret, men stadigvæk gode kræfter, for at sikre overlevelse. Spillere som Graulund, Berg, Hjalte (hvis han kommer i gang) og Atle.

 2. Martin Palshede nemlig har da ret! Vi har kun hented gamle spiller, atle, hjalte, berg og MJ.
  Det er da et kæmpe problem i fremtiden, både for holdet, men også for økonomien.

  Kan ikke forstå hvorfor vi ikke bygger et hold op, ligesom ove gjorde for 4 år siden, at hente gamle spiller er virklig en nødløsning for mig.

  Jeg håber på at se unge spiller i folden, og ikke endnu en spiller der er 30+!!

  Synes vi skal kigge længer frem end de næste par år frem, for alt i verden håber jeg ikke agf bliver ligesom brøndby og henter gamle røvhuller hjem fra udlandet!!!

  • Der er ikke råd til at hente de unge gutter, og der skal bruges nogen, der kender deres egne kvaliteter fuldt ud og som er rutineret. Så hvis du finder en billig ung spiller, som kan spille fast og har et stabilt niveau, så skriver du lige navnet, så skal jeg da være den første til at skrive til BSN.

   Jeg siger ikke at det er en langsigtet løsning, for det er det ikke! Men det er en billig løsning til at etablere sig i Superligaen.

   • Vi har da et hold som sagtens kan etabler sig i suppen, der for mener jeg vi satse på ungdommen, selvfølgelig skal der være rutineret kræfter på vores hold, men nu bliver søren larsen vis han kommer den 3 signing der trækker gennemsnits alderen op.

 3. Ok prøv og tænke lidt længer end denne sæson frem. hvis vi har jeg ved ikke hvor mange penge næste år er det ok (det tror jeg desvære ikke vi har) derfor har agf ikke råd til at blive ved med at hente gamle løn tunge spiller uden fremtid i

  • Hvorfor skulle AGF ikke have penge næste sæson? Og hvorfor skulle gamle spillere være mere løn tunge end unge?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here