AGF jagter en forstærkning til angrebet, og Ekstra Bladet skriver i dag at AGF er rykket et skridt nærmere en løsning. Toulouse-angriberen Søren Larsen og AGF har forhandlet igennem de seneste dage, og parterne er rykket markant tættere på hinanden.

Avisen mener at AGF er favorit til at hente angriberen, selvom Brøndby også har vist interesse for en handel. Kontakten mellem Toulouse og Søren Larsen udløber først til næste sommer, men den franske klub skulle være klar til at rive kontrakten i stykker. Der vil dog være tale om en markant lønnedgang fra Toulouse til AGF, og den forskel skal den franske klub være med til at dække.

Den 29-årige angriber har de seneste tre år været på kontrakt i Toulouse, som har været alt andet end et lykkeligt ophold. Skader og lejeophold har plaget tilværelsen i det franske, hvilket nu altså snart kan have sin ende, hvis det lykkes AGF at lande Søren Larsen som sommerens store sommerkøb.

Foto: www.tfc.info

31 KOMMENTARER

 1. Et superkøb men bliver bekymret når man læser at opholdet i Toulouse har været præget af skader. Ændrer det sig hvis/når han starter i AGF?

 2. Jeg tænkte præcis det samme Steen… Men omvendt, hvis vi fik en spiller der aldrig havde været skadet, så skulle han nok blive det i AGF :)

 3. Lidt af en lotto kupon men heller Larsen end dunken.. Hvis Larsen holder sig skadesfri bliver han da et røverkøb.. Og så ved han da hvor målet står!

 4. Om det bilver Dunken eller Larsen er i min optik same same.
  Med AGF´s skades statistik er Dunken måske en bedre bud.

 5. Søren Larsen er klart at foretrække frem for de andre kandidater, der har været nævnt. Han har alderen til stadig at være med i nogle år endnu, og han har haft langt færre skader end f.eks. Tommy Beckmann.. Håber helt klart, at vi får ham hjem til klubben..

 6. morten nordstrand er også på vej ifølge tipsbladet. han står højt på agfs ønskeseddel. så kom bare med begge 2 tak

 7. Det kan ikke blive større. Søren Larsen er en kanonangriber som vil være fantastisk sammen med Graulund. En småskadet Søren Larsen kan jeg også leve med.

 8. Jeg kan godt eller kunne li Larsen, men han er jo kronisk skadet, så det vil være et dårligt køb af AGF. Duncan viste i Aab at han kan score mål, og så er han langt mindre skadet end Larsen. Hvis han er for dyr skal vi i stedet gå efter Norstrand. Han er ligner dog Graulund i spillestil, men de kan begge afgøre en kamp i modsætning til de andre to…

 9. Er det et kriterie i AGF`s indkøbspolitik at man udelukkende vil købe halvgamle, halvskadede fodboldspillere i deres karrieres efterår og tilmed tilbyde dem en pæn hyre?

  • Med hensyn til alderen så virker det som om PS gerne vil have erfarne spillere og det er nok heller ikke det dummeste i en sæson hvor AGF skal overleve, næste sæson skal bruges til at bide sig fast og kravle op i tabellen, næste sæson igen skal forhåbentlig bruges til at genere top 4 på det groveste og der er kontrakterne med de gamle udløbet og BSN kan forhåbentlig begynde at fiske nogle yngre spillere fra en højere hylde end han kan nu.

   Hvor meget er Søren Larsen blevet tilbudt i løn?
   (du må vide det, ellers har du ikke belæg for din påstand om en pæn hyre)

  • Søren Larsen er 29, det er da en fin alder.. Meget bedre end Helstad og Berg, der begge er i midten af 30’erne..

 10. Søren Larsen og Tommy Bechmann er så slet ikke samme type spiller. Søren Larsen er lige præcis den type angriber, vi mangler i AGF.

 11. Hvad skal Søren Larsen dog i AGF?? For det første koster han med al sandsynlighed en go portion penge (selvom Toulouse også bidrager) hvilket vi ikke har… For det andet har han spillet 5. Divisionsfodbold i Frankrig når han ikke har været skadet… For det tredje er han en af de mest overvurderede danske fodboldspillere til dato… Ked af at sige det men selvom han har scoret mod Malta og Georgien er han altså ikke et teknisk vidunder… Nej BSN rør ham ikke med en ildtang….!

 12. Sjovt som alle de angribere bliver nævnt!!! Har i tænkt over at det MÅSKE kunne være BSN, som ‘kommer til’ at nævne dem som en kilde for at presse prisen og lønnen på den spiller han vil have? Han ville jo også have brugt mediet og fck da dunken blev solgt, for at presse prisen..

 13. Med alle de rygter der har været, vil jeg se ham signet før jeg tror på det. Men det kunne da være meget fint med ham i klubben.

 14. Hvilke danske top angribere har ikke været skadet i længere tid? Duncan, Graulund, 2xBechmann, Skoubo, Nordstrand, Søren Larsen og iøvrigt også Simon M C. Jeg tror vi skal være glade, hvis det lykkedes at signe Søren Larsen :)

 15. Så meget gerne Søren Larsen i agf men har dog lidt svært ved det. Jeg ved godt det lyder pessemistisk men kunne det hans eller hans agents måde at presse bundby lidt på?

 16. Ja hvis en klub som Brøndby også er efter ham så kan de tilbyde en del mere ind Agf kan, men det kunne være en rigtig god tilføjelse til truppen, ham sammen med Graulund vil der blive scoret rigtigt mange måååål!

 17. kan ikke se vi kan konkurrence med bif på økonomien hvis de er interesseret. Der må være tale om rent spin for at presse BIF. Tror desværre ikke på Søren Larsen – det ville være for vildt. Men han skal være mere end velkommen.

 18. Brøndby har droppet ham, grundet at han “kun” har spillet 400 minutter de sidste 2 år, og været i 6 forskelige klubber. (Dette er et faktum, jeg VED det)

  Jeg syntes at det er lidt af en lotto-kupon. Spiller han så bliver han god for vores hold. Men chancer for skader er bare stor….

 19. Duncan er et klart mere sikkert valg, har spillet sammen med Graulund og vi ved det fungere, SL er på alle måder en lotto kupon.

  • Det var da ikke mange kampe, de fik sammen, før dunken røg til pestegnen, og da det er ved at være en del sæsoner siden, kan man vist ikke rigtig tage det med i en evaluering :)

 20. Jeg tror ik På Duncan og jeg ser helst ikke Duncan i AGF igen da jeg tror. At han er sværg og sælge igen.
  man skal huske om han så scorre 25 mål så husker alle klubber i verden at han ikke kan spille på et højer stagie end Superliga.
  men selvf vis han laver en aab og kommer igang passer han måske til AGF

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here