Med lidt mere en uge til sæsonstart gøres i øjeblikket de sidste forberedelser, så AGF’erne er klar til at møde det kommende års udfordringer.  En af de spillere, som vil markere sig særdeles positivt det kommende år i følge cheftræner Peter Sørensen er kantspilleren Stephan Petersen, der for halvandet år siden kom til fra FC Nordsjælland.

– Jeg har en klar forventning om, at Stephan Petersen bliver en dominerende faktor for os i den her sæson. Han har alle værktøjerne til at blive en af Superligaens største profiler. Og mere til. Med hans hurtighed og pågåenhed er han en spiller som kommer til at gøre en forskel i forhåbentligt mange kampe. Han er en kampafgørende spiller, der også har modet til at tage de nødvendige chancer. Han skiller sig ud, siger Peter Sørensen til Stiften.dk.

Sørensen holder sig således ikke tilbage, når emnet falder på den lynhurtige kantspiller, og det samme er tilfældet, når snakken falder på fremtidsudsigterne.

– Han har et potentiale, der rækker langt ud over Superligaen, roser cheftræneren.

1 KOMMENTAR

  1. Ingen tvivl om at han har potentiale, en rigtig dygtig spiller med højt topniveau… Men han skal bare arbejde med sit bundniveau som kan være meget lavt…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here