AGF møder i morgen nedrykkerne fra Randers FC, når de to østjyske klubber tørner sammen i den sidste træningskamp inden sæsonstart. Kampen afvikles på NRGi Park, og Peter Sørensen forventer at se sit AGF-mandskab præstere godt som en enhed i løbet af opgøret.

– Som helhed skal vi se gode ud. Det forventer jeg også, at vi kommer til, for det kan vi se på træningen, og sådan har det også set ud i de andre kampe, vi har spillet, siger Peter Sørensen til agffodbold.dk og fortsætter.

– Vi har ikke haft mange eksperimenter, for vi skal helst være ret sikre på, hvem vores top 13-14 er. Hvis vi allerede nu lægger os fast på en startopstilling, vil vi gøre os alt for sårbare over for skader og de forskellige modstandere, vi møder. Det gælder derimod om at have et billede af de 13-14 spillere, der kan starte inde, og dem kan vi så jonglere med afhængig af dagsform og modstandere, fortæller Sørensen.

Op til kampen er de to rutinerede kræfter Martin Jørgensen og Atle Roar Håland meldt klar, og cheftræneren håber, at se begge præstere hvad der er nødvendigt, for at de kan starte inde i sæsonpremieren mod Lyngby.

– De skal helst give os indtryk af, at de inden for en uge er klar til at spille fuldt ud, slutter Peter Sørensen.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here