AGF spiller i morgen sidste testkamp inden sæsonstarten, når Randers FC kommer på besøg på NRGi Park. Peter Sørensen har udtaget 17 spillere til kampen, hvor blandt andet Atle Roar Håland er i blandt, hvilket betyder han er klar til sin uofficielle debut i den hvide trøje efter en mindre skade.

Martin Jørgensen er ligeledes klar til kamp igen, mens både Sanel Kapidzic og David Devdariani stadig sidder ude med skader.

Kampen kan følges på AGFFAN.dk.

Truppen mod Randers FC:

Emil Ousager
Anders Rasmussen

Mark Howard
Atle Roar Håland
Adam Eckersley
Arthur Sorin
Anders Kure
Jerry Lucena
Mikkel Kirkeskov

Stephan Petersen
Søren Berg
Martin Jørgensen
Kasper Povlsen
Casper Sloth
Emil Scheel

Peter Graulund
Aron Jóhannsson

Foto: AGFFodbold.dk

7 KOMMENTARER

 1. Uha, hvor ser vi tynde ud i angrebet og på midtbanen, uden (evigt skadede) Davit og Hjalte… man tør slet ikke tænke på hvad der vil ske med et par enkelte skader til f.eks. Graulund, Stephan P. og MJ… så er vi da helt på spanden…. Til gengæld ser forsvaret ikke så ringe ud, på papiret.
  .

  • Jeg synes altså ikke at Davit er evigtskadet. Han havde lige en skadespause sidste sæson, men han er da ikke altid skadet.

   • “Evigt skadet” var måske også mere rettet mod Hjalte, men Davit missede da de sidste 8 runder af nedrykningssæsonen, og spillede altså også kun i 20 af de 30 runder i 1. division, hvilket i øvrigt var 4 kampe færre en Martin Jørgensen, som jo ellers altid bliver beskyldt for, at være skrøbelig…. så jo, Davit er desværre ofte skadet,… eller i dårlig form, på grund af en lige overstået skade.
    .

    • Fordi han på én sæson misser 10 kampe er da ikke betyder da ikke han er skadet ofte. Han kan jo havde været i dårlig form, som du skriver, og det kan medføre, at han ikke kun klare alle kampe, plus gule og røde kort.

     • Nu fik han altså kun et enkelt gult kort og ingen røde, hele sidste sæson, så det var altså skader der holdt ham ude i de 10 kampe… og i de sidste 20 kampe fik han altså kun de fulde 90 minutter i de 9, sikkert også på grund af småskader og dårlig form…

      Så Davit er altså væsentligt mere skrøbelig end f.eks. Martin Jørgensen (som spillede de fulde 90 minutter i 18 kampe).
      .

 2. @Ceres: Det kan jo være trænerens taktiske ændringer, der gør, at Devdariani ikke har spillet fuldt tid i alle kampe, han har deltaget i. Desuden kan man vel ikke kun stille skadesfrekvensen op med, hvor mange kampe, den pågældende spiller har misset. Hvis man eksempelvis brækker et ben, så er man ude i mange kampe, men kun grundet en enkelt skade. Hvis man nu spiller den ene weekend men vrider rundt på anklen så man ikke spille kommende rundes kamp, men bliver klar igen til den næste, men pådrager sig eksempelvis en forstrækning. Så er man jo med i en del kampe, trods man får mange skader, hvilket betyder, at man er et let offer for skaderne. Altså; antal kampe man spiller siger ikke alene, hvor høj ens skadesfrekvens er.

 3. Uanset hvordan i vender og drejer det, så viser fakta, at han er væsentligt mere skrøbelig og skadesplaget end Martin Jørgensen, så det er næppe Davit vi skal hænge vores hat på, denne sæson… hvilket det jo heller ikke tyder på nu, hvor han jo også er skadet.
  .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here