Nytilkomne Atle Roar Håland spillede i dag sin første kamp i den hvide trøje. Han er selv tilfreds med egen indsats, men erkender, at holdet ikke spillede en særligt prangende 2. halvleg.

– Det gik ok for os. Vi spillede en kanon første halvleg og sad på det meste af spillet. Derimod var det ikke en ret god anden halvleg fra vores side, hvor Randers fik meget mere spil, forklarer Håland til AGFFAN.dk

Kampen var som nævnt nordmandens debut, og han var godt tilfreds med endelig at komme til at spille – efter at have siddet over i to træningskampe på grund af en mindre skade.

– Det gik jo rigtig fint, jeg er godt tilfreds med min egen indsats. Jeg fik stoppet en masse angreb, men jeg er bare glad for endelig at komme i kamp, mener nordmanden, der glæder sig til, at AGF skal i gang med at spille om “rigtige” point, hvor kampene betyder noget.

De – i hvert fald AGF-tilhængerne – cirka 3.500 tilskuere var tilsyneladende overvejende enige med Atle Roar Hålands selvvurdering. Da han blev skiftet ud, blev der nemlig klappet helt vildt af ham.

Foto: AGFfodbold.dk

3 KOMMENTARER

  1. En første gang vi har en norsk styrmand, sidst gik det jo meget godt. Nye tider, kan mærke det bliver året hvor agf overrasker positivt, Kom så de hviiiii

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here