AGF spillede i dag uafgjort mod Randers FC i en underholdende træningskamp på Århus Stadion. I 1. halvleg spillede hjemmeholdet virkelig godt og underholdende, og det var noget der glædede holdets cheftræner:

– Jeg er særdeles godt tilfreds med første halvleg. Vi spiller noget af det bedste som er set på Århus Stadion i nyere tid, selvom det er en træningskamp. Der var en helt masse ting der fungerede rigtig godt, og holdet som helhed stod rigtig godt. Der var gode relationer på kanterne og på den centrale midtbane, så 1. halvleg er jeg er godt tilfreds med, mens vi spiller på knap så højt niveau efter pausen, fortæller Peter Sørensen til Kanalsport.dk.

AGF spiller på næste mandag første kamp i Superligaen, når man tager imod Lyngby på NRGi Park.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here