Martin Jørgensen var tilbage på grønsværen, efter han havde siddet ude i de to første træningskampe med en forstrækning i baglåret. Det er ikke til at vide, om hans tilstedeværelse gjorde udslaget, men søndag spillede AGF en funklende første halvleg mod Randers FC i en træningskamp.

– Det var en yderst godkendt første halvleg. Jeg vil mene, det er den bedste, vi har spillet hele 2011. Derefter falder niveauet desværre, så kampen holder ikke helt, siger Martin Jørgensen, der havde iført sig anførerbindet til kampen, til AGFFAN.dk.

Den rutinerede midtbanespiller havde flere rigtig gode aktioner og satte massevis af chancer op til angrebet. På trods af det formåede hverken Peter Graulund eller Aron Johannsson at score, og så må man jo tage tingene i egen hånd. Jørgensen blev således eneste målscorer for AGF.

– Jeg tror, vi er klar til superligaen. Lad os nu bare se, når der er noget på spil i kampene. Det giver en helt anden tænding end træningskampe, fastslår den rutinerede herre, der blev skiftet ud i anden halvleg til fordel for Emil Scheel. Træningskampen endte 1-1.

Foto: AGFFodbold.dk

2 KOMMENTARER

    • Det er ikke til at vide, men han var da på stadion i går – hvor han både gik og småløb uden synlige problemer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here