Dan Thomassen ud, Atle Roar Håland ind. Ikke meget – andet end navnene – har ændret sig i antallet af Anders Kures konkurrenter i det centrale forsvar i AGF. Kure forventer derfor stadig at skulle kæmpe som en vild for at få spilletid i den hvide trøje.

– Det ser ikke vildt meget anderledes ud, end før vi fik Atle Roar Håland til klubben. Før det havde vi jo Dan Thomassen. Som jeg ser det nu, så er vi tre, der kæmper om de to pladser i midterforsvaret. Atle, Mark Howard og mig. Atle har gjort det fint i den kamp, han spillede mod Randers FC. Jeg tager det ikke så tungt, men jeg vil virkelig gerne spille på mandag i sæsonpremieren, forklarer Anders Kure til AGFFAN.dk.

Kure sad ude i lang tid af forårssæsonen på grund af problemer med akillessenen, men mens medspillerne har holdt ferie, har nummer 27 ikke ladet stå til.

– Jeg har trænet benhårdt hele ferien, for jeg lå jo stille, mens de andre spillede 1. division. Selvfølgelig vil jeg gøre alt for at overbevise om, at jeg skal spille, men jeg er også rigtig glad for de to træningskampe, jeg har fået indtil nu, siger Anders Kure til AGFFAN.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here