Den 31-årige landsholdsback, Lars Jacobsen, har trænet med hos AGF den forgangne uge. Backen har været meget tilfreds med udbyttet og har kun rosende ord til AGF.

– Det har været fantastisk at få lov til at træne med AGF – en rigtig fin uge og lige, hvad jeg havde brug for. Det er altid sjovere at få mulighed for at røre bolden og træne med dygtige spillere end selv at holde formen ved lige med løb. Jeg er glad for, at Peter Sørensen havde så meget overskud til at lade mig deltage i træningen så tæt på sæsonstarten, udtaler Lars Jacobsen til agffodbold.dk.

Han mener, at han er blevet matchet godt i træningen, og påpeger, at det er svært at se, at holdet er nyoprykket.

– Ja, helt sikkert. AGF har en god trup. Der er mange gode spillere, og det er absolut ikke til at se, at holdet er nyoprykket. Der er masser af kvalitet i truppen, og AGF skal nok få en god sæson, lyder vurderingen fra landsholdsspilleren.

Lars Jacobsen er i færd med at finde en ny klub, og i jagten på den, har han altså fået lov at holde formen ved lige i AGF.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here