Som bekendt starter AGF’s første opgør i den nye Superliga-sæson på mandag, hvor Lyngby gæster NRGi Park. Aarhus er fodboldklar og sultne, hvilket man kunne se, da hele 3.500 tilskuere dukkede op til testkampen mod Randers søndag.

Billetsalget på internettet går også rigtig godt, fortæller kommunikationsmedarbejder hos AGF, Bo Jensen.

– Vi forventer, at der kommer 10.000-12.000 tilskuere til kampen, så det skal nok blive en fodboldfest, siger Bo Jensen til JP Aarhus.

Derudover er der blevet solgt omtrent 3.000 sæsonkort, hvilket er ‘lidt flere end forventet’.

12 KOMMENTARER

  1. Husk nu lige på at d. 18 virkelig er højsæson for ferie. Rigtig mange er på ferie samt at kampen spilles en mandag. Taget alt dette i betragtning synes jeg at 12.000 er godkendt. At forvente 18.000 d. 18 juli mod Lyngby en mandag er hvert fald fuldstændigt urealistisk.

  2. Husk nu lige på at d. 18 virkelig er højsæson for ferie. Rigtig mange er på ferie samt at kampen spilles en mandag. Taget alt dette i betragtning synes jeg at 12.000 er godkendt. At forvente 18.000 d. 18 juli mod Lyngby en mandag er hvert fald fuldstændigt urealistisk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here