AGF har en skræmmende vandrehistorie påklistret sig. Nemlig at alle nye spillere bliver skadede, og nogle kommer endda aldrig i kamp i den hvide trøje. Her kan nævnes en spiller som Oluf Persson. Hjalte Bo Nørregaard er også et godt eksempel, da han er ude til mindst august. Søren Berg, der blev hentet til klubben i begyndelsen af 2011, kender godt historien.

– Jeg har godt hørt nogle af de der historier. Allerede inden, jeg skiftede til AGF, fik jeg at vide, at det var noget, klubben var kendt for. Heldigvis er jeg sluppet for det. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er heller ikke en, der så ofte er skadet. Det kan jo have noget med det at gøre, fortæller en grinende Søren Berg til AGFFAN.dk.

Tværtimod er kant- og angrebsspilleren ganske glad for Aarhus og AGFs træningsanlæg.

– Jeg er rigtig glad for at spille i AGF. Jeg har boet i Aarhus i snart tre år, så jeg vidste godt, hvilken by, det er, og her er bare dejligt. Det var også tydeligt for mig, at AGF betyder meget i Aarhus, og jeg havde store forventninger til mit skifte – og jeg blev ikke skuffet. Alt omkring AGF er fedt, og Fredensvang (AGFs træningsanlæg, red.) er helt super, fortæller Søren Berg til AGFFAN.dk

4 KOMMENTARER

    • Lorteanlæg!!! anlæget har pt. nogen af de bedste baner i danmark, bane 2 er blevet rost af stort set alle der har været på besøg der ude… bane 1-3-5-6 og 7 er lige blevet renoveret, så de skulle også være tip top når der er start d 18/7 for alle de andre hold der ude

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here