Søren Larsen og den franske klub Toulouse har netop valgt at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Det skriver bold.dk. Søren Larsen har tidligere udtrykt et ønske om at vende hjem til Danmark og Superligaen.

Den 29-årige angriber er blevet sat i forbindelse med AGF og ifølge flere franske og danske medier, så er der forhandlingerne i gang mellem Søren Larsen og AGF.

Søren Larsen var tilknyttet Toulouse, men er i de seneste to år blevet udlejet til både Duisburg og Feyenoord.

Foto: tfc.info

16 KOMMENTARER

  1. Jeg kunne nu godt tænke mig at AGF indkalder til pressekonference imorgen eller torsdag inden jeg tager på ferie i Italien på fredag. Bedre optakt til ferien kan jeg ikke tænke mig.

  2. Uhaaaaaa SE der har vi jo nok en mand der faktisk kunne være en kæmpe styrke til vores hold…. ! Av ham gad jeg personligt GODT se i vores truppe på en 2årige kontrakt ! :D
    Meeeennnn, er han for dyr ?? Kan jeg jo godt frygte.

  3. Er jeg den eneste der ser det som lidt en dårlig nyhed? Mange har ment at Søren Larsen er for dyr for AGF, men i sidste uge hørte man pludselig at Toulouse vil betale kompensation, så Søren Larsen kan gå ned i løn. Det lyder ikke som om det længere er muligt, hvis de har stoppet samarbejdet, eller er jeg helt forkert på den?

    • Toulouse har udbetalt et større beløb til Larsen for at slippe ud af kontrakten, han har nok foretrukket det sådan så han kan undgå en højere beskatning i DK.

  4. Husk forsikring og at binde lønnen op på antal spillede kampe AGF! Han bliver for dyr at have siddende skadet i 2 år på bænken…

  5. Det begynder af lugte af g… nej bedre tider i agf. Stort med larsen og gravhunden i front. Spiller for spiller og rent navnemæssigt ligger vi da helt i toppen i superligaen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here