AGF har længe jagtet en angriber, og nu kan Brian Steen Nielsen endelig indstille jagten. AGF har nemlig netop præsenteret Søren Larsen på en tre-årig aftale, efter han i går blev løst fra sin kontrakt med franske Toulouse FC. AGFs sportschef Brian Steen Nielsen er yderst tilfreds med handlen:

– For en oprykker til Superligaen er det et stort scoop at kunne hente en spiller af Søren Larsens kaliber. Vi er meget stolte over, at det er lykkedes os at tilknytte en spiller, der var med ved VM for bare et år siden. Jeg håber og tror på, at AGF og Søren Larsen kan få rigtig meget glæde af hinanden, udtaler Brian Steen Nielsen i en pressemeddelse.

Søren Larsen er med i morgen, når AGF-truppen træner på NRGi Park, og han er tildelt tidligere AGF’er Jakob Poulsen nummer 14.

3 KOMMENTARER

  1. Godt arbejde, Berti!!! Hent så den offensive midtbanespiller, og så skal vi andre nok tale os op til en top-3-klub

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here