Søren Larsen blev i dag præsenteret som ny AGF’er på et pressemøde – et skifte der har vakt stor opsigt i den danske sportspresse. Manden bag tilknytningen, sportschef Brian Steen Nielsen, vurderer, at AGF-fansene ikke skal forvente at se Søren Larsen i startformationen lige med det samme.

– Der er jo ind i mellem nogle navne, der er helt urealistiske i forhold til det budget AGF de har. Og Søren Larsen var også på et tidligere tidspunkt helt urealistisk, men takket være et rigtig godt stykke arbejde, hvor man også kunne løse ham fri af sin kontrakt, så han blev transferfri og den vej rundt blev det så muligt og der slog vi så til, siger Brian Steen Nielsen til mtac.nu.

Hvorvidt Søren Larsen skal danne makkerpar med Peter Graulund allerede på mandag i premierekampen mod Lyngby tvivler Brian Steen på.

– Det ved jeg ikke, det er en samtale som Peter og Søren Larsen skal have, men som jeg ser det udefra, så synes jeg ikke det er realistisk til at starte med. Tingene skal bygges op på den rigtige måde i forhold til, at man er lidt rusten og ikke har rørt en bold i flere måneder, men det kan jo være et våben, man kan sætte ind senere i kampen, men om det bliver på mandag eller senere, det er en trænervurdering, siger Brian Steen Nielsen.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here