Flere medier skrev det allerede i sidste uge, og nu skulle aftalen blive lukket i løbet af dagen. Søren Larsen skifter til AGF, skriver både Ekstra Bladet og BT.

Brian Steen Nielsen har med lys og lygte søgt efter en ny angriber til AGF-truppen, og da Morten “Duncan” Rasmussen har vist sig at være for dyr har fokus været på Søren Larsen. Den tidligere Schalke – og landsholdsangriber gennemgik i går et lægetjek i Århus, og hvis ikke der i dag viser sig at have været problemer hermed, så kan den høje angriber altså kalde sig AGF-spiller.

De to formiddagsaviser, BT og Ekstra Bladet, er dog ikke helt enige om kontraktlængden. Ekstra Bladet mener at der er tale om en tre-årig kontrakt, mens BT i dag skriver at parterne binder sig for de kommende to år.

Foto: TFC.info

24 KOMMENTARER

  1. Det er høj klasse..Han ville kunne forstærke et hvert superligahold. Fedt han valgte AGF. Dog med forbehold at han kan holde sig skadesfri :-(

  2. BSN ftw! Dette er godt eks. på Hvorfor jeg aldrig vil svine den mand til!!;D glæder mig sådan til at se SL banke et par mål ind mod brøndby når den tid kommer!

  3. Det kan absolut ikke blive større. Søren Larsen til AGF giver håb om nye magiske tider i AGF. En ny kultspiller er kommet til klubben.

  4. Dennis: Hvor har du det at der er indkaldt til pressemøde.. Det plejer at stå på deres hjemmeside så snart pressen har fået besked?

  5. Jeg havde også foretrukket Duncan – han giver altid max., og er i stand til at spille størstedelen af kampene…

  6. Jeg syntes det er en helt super fantatisk nyhed !! På tide – efter så laaang tid ser det ud som vi faktsik får en stærk mand til at supplere Grulund !

    Uanset HVEM man kunne fortrække er Søren Larsen en spændene spiller som helt sikkert
    kan bidrage med en del mål….En af de få gange jeg faktisk syntes alle cheferne har lavet en rigtig fin handel – nu vil jeg så MEGET gerne se Hjalte tilbage og i super form !!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here