I dag klokken 15.00 blev det erklæret officielt, at AGF tilknytter Søren Larsen på en kontrakt af tre års varighed. Den 29-årige angriber med styrker i hovedspillet skal forsøge at kickstarte en karriere, der de seneste år mest af alt har budt på skader og manglende spilletid.

Der har været flere forskellige bejlere til Søren Larsen, men det endte som bekendt med at den 194 centimeter høje angriber valgte AGF.

– Jeg har haft en god mavefornemmelse omkring AGF hele vejen igennem. Der har været andre klubber inde i billedet, men AGF var det rigtige valg for mig, for jeg har et rigtig godt indtryk af klubben. Jeg glæder mig til at spille fodbold igen, og jeg glæder mig til at nyde at gå på arbejde hver dag – til at få smilet tilbage på læberne. Og kan det ske noget bedre sted end i Smilets By? Jeg har vel fire-fem år i mig endnu, og jeg vil gøre det så godt som overhovedet muligt i de år. Jeg er glad for, at jeg har fundet klubben, jeg vil gøre det i, og jeg ser frem til at levere en indsats for AGF, siger Larsen til AGFFodbold.dk.

Larsen, der ikke har rørt en bold i 2 måneder, men i stedet har løbet på landevejen, træner for første gang med sine nye holdkammerater i morgen klokken 10. En træning som vil blive dækket af AGFFAN.dk. i form af en træningsrapport.

Foto: Ole Nielsen / AGFFodbold.dk

2 KOMMENTARER

  1. Hvilke danske klubber kan egentlig have været i spil?

    Nægter at tro på AaB har haft råd, og nægter at tro på at OB turde hente både Skoubo og Larsen… så kan det vel kun være Brøndby?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here