Den 29-årige angriber Søren Larsen blev i dag præsenteret som ny AGF-spiller. Han tør ikke spå om hvor mange år fremover han holder til fodbold på topniveau, idet han godt er klar over, at en skade pludslig kan sætte en stopper for enhver spillers karriere.

– Det kan være 3 og det kan være 6. Det kan også være mindre, men det ved man ikke. Bom! Om en uge så ryger akillessenen og jeg har jo set det hos en af mine holdkommerater. Der er ikke mere end to måneder inden sæsonafslutningen og vi løber og griner og bom!, så ryger akillessenen og man er ude i 6 måneder, så stærkt kan det gå og det er ikke engang sikkert, at man er klar igen bagefter. Nogen gange kommer man sig, mens andre ikke gør, siger Søren Larsen ifølge mtac.nu.

– Jeg har aldrig været ramt af så alvorlige skader, så jeg tror da at jeg har nogle år i mig endnu. Jeg har ikke haft al den slitage, jeg har ikke spillet 500-600 kampe, som nogle spillere har når de er 30, så jeg håber da det kan stå på, til jeg er 34-35, men lad os nu se, glæden og niveauet skal være der og så klør jeg på, så længe jeg synes det er retfærdigt, siger AGF’s nyindkøb.

Flere af AGF’s profiler er efterhånden oppe i årene, men for eksempelvis Peter Graulund og Martin Jørgensens vedkommende har den høje alder ikke sat en stopper for gode præstationer på fodboldbanen.

Foto: Ole Nielsen / AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here