Rygterne har svirret de seneste par dage, og i dag klokken 15.00 var det så officielt; Søren Larsen skifter til AGF. Den 194 centimeter høje angriber har senest været på kontrakt i franske Toulouse, hvor han dog i helt ekstraordinær grad var præget af skader, hvilket resulterede i at den franske klub i går rev hans kontrakt i stykker. Hvilket betyder, at AGF i dag kan skrive kontrakt med den tidligere landsholdsspiller.

Larsen der har spillet 20 landskampe og scoret hele 11 mål i den rød-hvide trøje skriver under på en 3-årig aftale med AGF. Dermed har sportschef Brian Steen Nielsen opfyldt endnu et af cheftræner Peter Sørensens ønsker, i det en spydspids længe har stået højt på Sørensens liste.

Ifølge Aarhus Stiftstidende har de to parter forhandlet i et par uger, og da Larsen i går bestod lægetjekket stod der intet til hindring for, at den hovedstødsstærke angriber kunne blive præsenteret i den hvide trøje.

Søren Larsen fik sit gennembrud, da han i 2005 skiftede fra svenske Djurgården IF til tyske Schalke 04. Her høstede han stor succes som indskifter, på et hold hvor også Ebbe Sand og Christian Poulsen huserede. I 2008 skiftede Larsen så til franske Toulouse, hvorfra han har været udlejet til Duisburg i Tyskland og hollandske Feyenoord. Men succesen har været til at overse siden skiftet til Toulouse, og nu forsøger 29-årige Larsen så at kickstarte karrieren i det aarhusianske.

Lange Larsen er tildelt trøje nummer 14.

Foto: www.tfc.info

12 KOMMENTARER

  1. Så mangler vi vel bare en til til den offensive del af midtbanen også har vi et hold der kan værre med i den sjove ende

  2. forsvaret er det svageste led nu. Er godt nok spændt på hans niveau, spørgsmåålet er om han er bedre end nando var.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here